top of page

Lovligt salg af domæner

Da alle vores dominer er tilknyttet et igangværende site eller er under udvikling med tilhørende projekt, er disse salg naturligvis helt lovlige, ønsker du efterfølgende at omprogrammere det nuværende site eller, omskrive et af de projektet som allerede er lavet, har ingen indflydelse på prisen, da prisen på hvert projekt er afspejlet i den tid vi har brugt på ideudvikling.

Med andre ord, hvis du evt. ikke ønsker at benytte dig af det i gang værende site´s  projektet og ide´ vil ikke ændre prisen på domænet, og domænet sælges ikke alene.

De domæne navne der endnu ikke har en projektbeskrivelse eller en forretnings idé  overdrager vi naturligvis gerne uden beregning.

Afvikling af vores virksomhed - Hvorfor vi sælger ud af vores sits

Vi har siden 2008 opbygget et hav af hjemmesider som efter søsættelse løbende er blevet solgt, vi  har haft enorm fokus på idé udvikling, og været meget dygtige til at skabe nye projekter og  forenings ideer og vores kreativitet har ingen ende ville tage.

Indtil tragedien indtraf og sygdom blev i en størrelses orden hvor der ikke har været overskud til andet end passe, pleje og et hav at sygehusbesøg, der er desværre ingenting der tyder på at statussen skulle ændre sig til det bedre så derfor har vi nu besluttet at andre må få glæde af at færdiggøre vores påbegyndte projekter.

Bemærk at priserne løbende kan stige da vi fortsat er i gang med at udvikle på alle siderne, det går dog meget langsomt grundet overstående.

Salg kan ske ved at henvendelse på mail:
JacobTanis@hotmail.com

Tlf.: 31377430

Henvendelser om salg af domænenavn alene,  er ikke en mulighed da vi kun sælger projekter under opbygning med tilhørende brugsrettigheder af domænenavnet. Ønsker du udelukkende at købe et domænenavn kan du tjekke dets ledighed på, >DK-HOSTMASTER< hvis det ønskede navn ikke er ledigt er der mulighed for venteliste.

bottom of page